Argox X-2000V barkod yazıcı

01.02.2013 12:06

 

Argox X-2000V barkod yazıcı ile çok yönlü endüstriyel uygulamalarınıza esneklik ve performans kazandırın. Bir klavye ile bilgisayar bağımsız çalışabilme özelliği ile ek maliyetlerden sizi kurtarır. İsterseniz barkod okuyucubağlayarak verileri etiket üzerindeki barkodu okutarak girebilecek şekilde de ayarlayabilirsiniz.

Argox X2000 32 bitlik işlemcisi ile daha yüksek hızlı baskı almanızı sağlar ve 4MB hafızası ile daha çok iş kuyruklayabilirsiniz. Gelişmiş ribon meknizması sayesinde içe sarım ve dışa sarım ribonları kullanma imkanı sunar ve kolay etiket yükleme mekanizması ile etiketleri takmak için fazla zaman kaybetmezsiniz.Argox X-2000V ile direk termal yada termal transfer baskılar almanız çok kolay bir şekilde ayarlanabilir hatta ribbon ünitellerinin gerginlik ve basınçlarını bile ayarlayabilirsiniz.

Tak kullan özelliği ile argox x2000v bir çok iletişim portundan haberleşerek diğer ortamlara kolaylıkla bağlanabilir. Seri, paralel ve USB bağlantı özelleklileri sadece bunlardan biri. Fiyat performans karşılaştırmalarında kuşkusuz ki argox x2000 sizinde tercihiniz olacaktır.

● Uzun süreli etiketleme talepleri için
● 32-bit CPU, LCD ekran, 6ips kadar baskı hızı
● Ayarlanabilir yansıtıcı ve iletim çift sensör sistemi, çok yönlü medya taleplerini karşılamak için kesin etiket algılama sağlar
● Centronics paralel, RS-232 ve çok yönlülük uygulamaları için USB arabirimleri, ve bağımsız çalışması için PS / 2 arayüzü bir PC olmadan doğrudan giriş etiket verilerini bir PC klavyesi
● Endüstriyel gücü medya yönetimi: 360m ribon
● Kolay medya yükleme ve barkod şeridi takma
● PPLA, PPLB, mevcut PPLZ emülasyonları
● Dayanıklı ve bakımı kolay
● Ethernet / Wireless / Bluetooth seçenekleri için dış Yazıcı Sunucusu kullanabilme.

 https://www.etiketvebarkod.com/ sitesinden alıntıdır.


Search Engine Submission - AddMe Başlığım sayfa içeriği