Sıkça Sorulan Sorular

09.02.2013 15:24

 Sıkça Sorulan Sorular

Anlamıyorum,  ürün yazılımı  sürümüm  V1.20.00.30,  ancak siteniz benim yazıcı modelim ve aynı şekilde başka bir yazıcı modeli için aynı iki rakam ve sonda  " f "  harfi ile ürün yazılımı satılıyor.  Lütfen bunun ne anlama geldiğini ve yazıcım için hangisinin uygun olduğunu açıklar mısınız? 

Ürün yazılımı sürümü, yazıcınızın işletim sisteminin sürümüdür. Sürümü bulmak için bakılması gereken en önemli nokta son iki rakamdır. Yazıcınız için ürün yazılımı seçerken özellikle bu rakamlara dikkat etmeniz çok önemlidir. Tüm ürün yazılımlarımızda yalnızca bu son iki rakamı belirtiriz ve değiştirilmiş ürün yazılımı (orijinal olmadığını) olduğunu gösteren "f" harfini ekleriz. Örneğin, ürün yazılımınızın sürümü  "V1.20.00.30" ise satın almanız gereken sürüm yazıcınızın modeline uygun olan " 30f ” sürümüdür.

Sitede bana gereken ürün yazılımı sürümünü bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? 

Eğer sitemizde size gereken ürün yazılımı sürümünü bulamıyorsanız bu, sahip olduğunuz sürümün bizim sunduklarımızdan daha yüksek olduğu anlamına gelir. Lütfen bize bu durumu bildirin ve size ihtiyacınız olan sürümün ne zaman satışa sunulacağını bildirelim.

Ödemeyi yaptım ancak halen ürün yazılımını teslim almadım. Sorun ne olabilir?

Eğer ödemeyi yapmanızın ardından öngörülen süre (2-4 saat) içerisinde ürün yazılımını teslim almadıysanız bunun nedeni şunlar olabilir: Bulunduğumuz saat diliminde gecedir,  ödemeniz henüz bize ulaşmamıştır (eğer bankamatik kullanarak WebMoney ile ödeme yaptıysanız), yapmış olduğunuz ödeme ile sipariş ettiğiniz ürün yazılımı birbirine uygun değildir ya da hiç sipariş bilgisi yoktur (özellikle e-posta adresiniz); durum ne olursa olsun bize yazmanız halinde, mümkün olan en kısa sürede size dönüş yapmaya çalışırız.

Ödeme esnasında bana lazım olan ürün yazılımı bilgisini girmeyi unuttum. Ürün yazılımını teslim alabilir miyim? 

Eğer ürün yazılımı siparişinizi doğru olarak gerçekleştirip, ödeme esnasında e-posta adresinizi yazdıysanız ürün yazılımı size zamanında ulaşacaktır. Eğer teslimatı gerçekleştirebilmek için size başka sorular sormamız gerekirse sizinle temasa geçeriz.

Kartuşum bittiğinden dolayı aygıtım bloke oldu ve sistem verileri sayfasını yazdıramıyorum. Lütfen bu durumda ürün yazılımı sürümümü nasıl öğrenebileceğimi söyler misiniz? 

Eğer yukarıda bahsedilen yöntemlerin hepsini denemenize rağmen "Report List" yazdıramadıysanız yazıcınızın kapağını açıp doğrudan yazıcının ana kartı üzerindeki çıkartmadan (mikro şema) okuyarak ürün yazılımı sürümünü öğrenebilirsiniz.

Size ödemeyi yaptıktan sonra  çalışır bir ürün yazılımı alacağımın garantisi nedir? Ayrıca sizin beni dolandırmayacağınızın garantisi nedir?

İnternet sitemiz  ürün yazılımlarını doğrudan  bu resetleme yöntemlerinin geliştiricileri ve üreticilerinden satmaktadır.Satmış olduğumuz tüm ürün yazılımları %100 çalışır durumdadır ve her yeni ürün yazılımı sürümü satışa sunulmadan önce özel cihazlar üzerinde test aşamasından geçer. Firmamız bugüne kadar OS yazıcılar ve Çok İşlevli Cihazların resetlenmesi için çok sayıda program satmıştır ve bizden alacağınız her türlü programın, yazıcının özelliklerine uygun olarak  çalışacağını  garanti ediyoruz. Eğer ürün yazılımı satın aldıktan sonra cihazınızı resetlemeyi başaramazsanız size ilgili her türlü teknik desteği verme sorumluluğunu üstleniyor  ve çözüm bulunamayan hallerde paranızı iade ediyoruz. Yazıcı resetlemesi yapılırken ilgili talimatların izlenmesi halinde, ürün yazılımımızın hiçbir şekilde yazıcınıza zarar vermeyeceğinin ve onun düzgün çalışmasını etkilemeyeceğinin özellikle altını çizmek isteriz.

Garantimiz, sahip olduğumuz memnun müşterilerdir, ürünlerimizi satışa sunduğumuz günden beri müşteri sayımızda önemli bir artış gerçekleşti. Bugün itibariyle ürün yazılımlarımızı kullanan müşteriler arasında, dünyanın dört bir yanından firmalar ve bireyler bulunmaktadır. Her geçen gün memnun kullanıcı sayımız artmaya devam etmektedir.

Potansiyel müşterilerimizin büyük kısmı, "parayı ödedikten sonra ürün yazılımını alacağımın garantisi nedir?" sorusunu sormaktadır. Bu tür soruları yönlendiren müşterilerimizin birçoğu eski Sovyetler Birliği ülkelerinde bulunuyor ve bu ülkelerde dolandırıcılık oranının çok yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz. Ne var ki, sizden rahatlamanızı istiyoruz. Çünkü biz, kesinlikle insanları dolandırma amacı gütmeyen kökleri sağlam bir Avrupa firmasıyız. Sitemiz, bu sektöre girilen günden beri ürün yazılımı satmakta ve kullanıcılarına teknik destek sunmaktadır. Bu nedenle siz de diğer birçok kullanıcının yaptığı gibi gönül rahatlığıyla bize güvenerek alışverişinizi yapabilirsiniz.


Search Engine Submission - AddMe Başlığım sayfa içeriği