Argox A-2240

01.02.2013 12:00

Argox’ un OS-214 ve A-200 den sonraki en yeni barkod yazıcısı Argox A-2240 çok cazip fiyat, ücretsiz etiket tasarım programı ile birlikte sizi bekliyor. Sadece stoklarla sınırlı olan bu kampanyadan faydalanmak için iletişim linkinden bize ulaşınız.

A-2240 termal transfer yazıcı, hızlı performans, kolay entegrasyon ve kompakt, şık bir tasarıma sahip. Saniyede beş santim kadar hızlı baskı performansı, 32-bit mikroişlemci ve 4M 8M Flash ve DRAM belleği ile daha fazla hafıza.

Standart paralel ve seri port ve USB arayüzü ile esnek bağlantı sunan bu yazıcıyı mevcut sistemlerle entegre etmek kolaydır. İsteğe bağlı Ethernet arabirimi (A-2240E) şebekelerine uygun bağlantı sağlar. Merkezi baskı uyumu maksimum 5 ” medya rulosunu destekler. Reflektif ve geçirgen sensörleri kadar uzunluğunda 50-inç (komutu ile 100 inç kullanılabilir) ölçüleri ile geniş bir aralıkta etiket ölüçüsü kullanabilmenizi sağlıyor. Yazıcı etiketi için ek bir sabit aktarıcı sensörü sunuyor. Bu giyim sanayi tarafından kullanılan uygulamalar için tam uyumluluk anlamına gelir. Ayrıca 1D/GS1 Veri Bar, 2D/Composite kodları ve QR barkod destekler. A-2240 müstesna bir değer sunan giriş seviyesi yazıcısı kolay kullanımlı bir yazıcıdır.

 https://www.etiketvebarkod.com/ sitesinden alıntıdır.


Search Engine Submission - AddMe Başlığım sayfa içeriği